Tuesday, March 13, 2012

Download Angry Birds For PC With Crack And Activation Key




Disini gua akan memberikan semua serial game Angry Birds for PC (Angry Birds, Angry Birds Rio dan Angry Birds Seasons) full version secara gratis !! Saat postingan ini di publish, ini adalah versi terbaru dari masing-masing serial Angry Birds.



ANGRY BIRDS 2.0.2


The survival of the Angry Birds is at stake. Dish out revenge on the green pigs who stole the Birds' eggs. Use the unique powers of the Angry Birds to lay waste to the pigs' confounding constructions. Angry Birds features challenging, physics-based demolition gameplay with hours and hours of replay value. Each of the 240+ levels requires logic, skill, and brute force to crush the enemy.



Tutorial:
  • Install Free Demo Angry Birds
  • Copy crack AngryBirds.exe, paste kedalam folder instalasi (biasanya di drive C:/Program Files/Rovio/Angry Birds)
  • Apabila proses replace gagal kemungkinan anda sedang menjalankan game Angry Birds, exit telebih dahulu gamenya sebelum replace
  • Jalankan game, lalu masukan activation key yang ada didalam notes activation key
Download:
Enjoy with the Angry Birds 2.0.2 Full Version for FREE ^_^


ANGRY BIRDS RIO 1.4.2

The Angry Birds have been captured, caged, and taken to Rio! There they meet new friends, and work together to make their escape from a desolate grey warehouse to the lush green jungle. Help the Angry Birds escape and beat their captors by bombarding the evil marmosets and smashing all obstacles in the way!



Tutorial:

  • Install Free Demo Angry Birds Rio
  • Copy crack AngryBirdsRio.exe, paste kedalam folder instalasi (biasanya di drive C:/Program Files/Rovio/Angry Birds Rio)
  • Apabila proses replace gagal kemungkinan anda sedang menjalankan game Angry Birds Rio, exit telebih dahulu gamenya sebelum replace
  • Jalankan game, lalu masukan activation key yang ada didalam notes activation key

Download:





ANGRY BIRDS SEASONS 2.3.0

Angry Birds Seasons is the gift that keeps on giving! Get into the spirit of Halloween, Christmas, Valentine's Day, St.Patrick's Day, Easter and more upcoming seasonal varieties of Angry Birds. These special episodes offer more challenging levels of pig-popping action and golden eggs to discover.



Tutorial:
  • Install Free Demo Angry Birds Seasons
  • Copy Patch.exe, paste kedalam folder instalasi (biasanya di drive C:/Program Files/Rovio/Angry Birds Seasons)
  • Buka Patch.exe yang ada didalam folder instalasi tersebut. Lalu akan muncul sebuah injector, klik patch, klik exit
  • Jalankan game, lalu masukan activation key yang ada didalam notes activation key
Download:
Enjoy with Angry Birds Seasons 2.3.0 Full Version for FREE ^_^


NB: Pada setiap link download yang dibuka akan masuk ke adf.ly, cukup klik "SKIP AD" atau "LEWATI" pada pojok kanan atas untuk masuk ke halaman download.

Kalau suka, follow ya blog gua ini. Makasih :)

12 comments:

  1. kok tidak bisa di download gan angry birds nya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Angry Birds yang mana ?? Udah dicoba bisa kok.

      Delete
    2. One more simple method to activate angry birds all full version, absolute free.

      Read Now: http://bit.ly/1e7A0dx

      Delete
  2. dam ko pas mau maen malah error sih ?

    ReplyDelete
  3. iya nih pas mw main gk ke buka, gmna donk???

    ReplyDelete
  4. kenapa nggak ada angry birds space dan angry birds star wars ??
    share donk!!

    ReplyDelete
  5. trima kasih gan... angry bird ku jadi bisa kebuka semua..........

    ReplyDelete
  6. OM serial key angry bid nya yg season kok gk bisa

    ReplyDelete
  7. Izin nyedot an

    ReplyDelete
  8. gan, crack angrybirdsrio ga bisa?

    ReplyDelete